Hola cyberspace!

Oj, här var ett tag sen man skrev. Jag har länge tänkt återuppta bloggandet. Har egentligen haft massvis med spännande saker att berätta om, men tiden, orken och alla andra ursäkter har gjort att man inte loggat in och skrivit en rad eller ett helt A4.

Nu är det ju så att vissa har bett (andra har beodrat) mig börja skriva igen. Alltid kul när folk ser mitt liv så intressant och gärna hör mig berätta om mig själv och allt jag hittar på och tänker på, jag ska försöka att vara er till lags och skriva något varje vecka i alla fall.

Kvällen till ära sitter jag ensam i Astrid Lindgrens-rummet, fjärde våningen på HLK, sitter här för jag är urusel på att plugga. Jag kan inte vara hemma och plugga, dagtid är det för mycket annat (läs: TV-spel, småplock, till och med städning) som lockar mer än studierna och om kvällen så är det andra hemma som stör. Så idag åkte jag in till skolan, hittade mig ett ledigt grupprum. Här har jag nu kunnat jobba ostört och utan distrationsmoment i 4 timmar, det är inte så lång tid men jag känner att jag gjort framsteg.

Jag kan erkänna att jag drabbats av tentaångest, på fredagmorgon har jag tenta på en kurs jag varit så ointresserad av att jag inte brytt mig särskilt mycket om att läsa eller förbereda mig för denna tentan. Men nu sitter jag här, en aning desperat och rädd. Jag brukar utstråla lugn och ro inför en tenta. Brukar både säga och tänka "det ska nog gå bra", men nu vet jag inte riktigt... Kan bli svårt de här. Men jag ska nog ge upp och åka hem nu, hoppas att jag känner för att läsa och dricka thé när jag kommer hem. Om inte så kan jag nog somna med gott samvete ändå, för idag har jag pluggat mer än på länge...

RSS 2.0