Lugn dag på kontoret.

Jag vet inte riktigt vad jag gör eller inte gör här på kontoret idag. Sitter med mycket men samtidigt ingenting. Det känns som jag gör framsteg, men kommer ingenstans. Jag jobbar, men samtidigt jobbar jag inte. Men det största problemet jag har idag är att denna dumma mac'en är så himla felinställd, så jag kan inte skriva ut några papper som jag ska ge till en här på kontoret. Mac'en vill skriva ut i amerikansk standard, och att ändra till A4 verkar inte hjälpa för skrivaren vägrar... Så jag får väl sitta här och småkika och småjobba hela dagen.

Medicin mot morgontrötthet.

 

Hahahaha! Ja... bra jobbat!

På alla fyra... hjul.

Idag, efter allt vad heter praktik och bussåkande så hade jag en massage att avnjuta. Eftersom ingen erbjöd sig att massera mig mot kramar eller fika så fick jag öppna plånboken och betala för mig. Jag bokade in en massage på Atlantis i förrgår och idag var det så dags. Men för att det var fint väder, mindre grus på gatorna och jag hade tid och lust så fick det bli longboarden till massagen.

 

 

Det är så fantastiskt skönt att stå på min fina, grymma, (lagom) snabba och underbara bräda. Att sick-sacka ner för backen vid Södergårdsskolan var så fantastiskt fint. Musik strömmade ur mina hörlurar, solbrillorna var på och jag flöt ner för varje liten backe.

 

Efter en massage som var himmelsk så var det dags att bege sig hemåt, givetvis på 4 hjul. Denna gång i mörker och med flashbacks från alla gånger man åkt mitt i natten. Ska jag inte upp så tidigt (och det inte vore så kallt om fingrarna) så hade jag mer än gärna åkt några timmar till.

Müsik.

 

Gillar refrängen i den här låten väldigt mycket..

 

On and on, we keep going
Crowded like subway cars
On and on, to the beat of our noisy hearts

Att ha roligt på praktiken.

Ja, redan första dagen gav min handledare mig ett par hörlurar... Så jag "kunde lyssna på musik om jag ville". Och det har jag, sannerligen. Varje morgon börjar med lite webradio och P3's Morgonspasset. Idag var Anders Jansson (från hipphipp) där. Han var sjukt rolig, mer än jag trodde han skulle vara. Så jag satt här på mitt kontor, med mina hörlurar och hade väldigt svårt för att hålla mig för skratt. Men några stycken fniss kan ha läckt ur min mun och mitt rum. Jag hoppas inte mina kollegor blir alltför arga och avundsjuka, eller funderar vad jag pysslar med. Eller så tror de att jag är dum i huvet.

 

Imorn så får de visst besök av citatmaskinen och skidskytten Björn Ferry, det kan bli ett bra morgonprogram det med.

I min kammare.

Ja, jag kom hem från praktiken lite senare än tänkt idag kan vi väl säga. Men, jag jobbade som tur var inte över så här länge. Det blev ett gymbesök direkt efter praktiken och först nu är jag hemma. Trots ryggont, en rätt schysst stelhet i överkroppen och en mage som inte fått föda sen lunchen vid 12 gick allt finfint. Och nu, nästan 10 timmar sen senaste matbiten har jag fått i mig lite mat och kickar på endorfinet av träning. Trevlig kombo!

 

 

När jag nu sitter här (i bar överkropp), till tonerna av världens bästa Loney, Dear. Med en kropp som är trött och en hjärna som går på högvarv, så känner jag en märklig känsla. Jag känner tomhet och frid, jag känner hur tankarna glider iväg men samtidigt förstår jag inte vad jag tänker.... det är förvirrande.

 

Jag tror nog jag ska sluta tänka genom att sätta på lite Scrubs... :)


Omhändertagning sökes.

Ja, finns det någon vänlig själ där ute som kan tänka sig att massera en öm rygg? Kan erbjuda mina tjänster i retur, kan även betala i kramar eller fika.

Sova?


Söndag - Also know as "vart tog solen vägen?"

Igårkväll var sweet. Det var inte så mycket folk, men det var trevligt.

Idag vaknade jag av att det var varmt på mitt rum, det betyder att solen skiner och gör mitt rum väldigt varmt. Men jag ville sova lite till och gjorde så, men när jag väl var uppe så sken inte solen. Och nu i skrivandets stund så snöar det, aprilvädret kom tidigt iår...

 

Idag har jag kommit till en stor insikt. Jag har insett hur otroligt givande det är att få ett förtroende, en tillit och chansen att hjälpa någon annan att rensa sina tankar. Det är så att fler och fler av mina små tonåringar har kommit till en period i livet där de alla förändras, saker och ting runt omkring dem förändras och de är osäkra, oroliga och i behov att prata med någon. Någon har i vissa fall blivit jag. Det låter kanske inte som det roligaste uppdraget eller kallelsen eller vad man vill kalla det. Men det är givande, inte bara för dem utan för mig med.

 

Man liksom sätts in i någon annans situation eller liv, vilket gör att man funderar på hur man själv skulle gjort om man hamnat i samma läge. Man ser på sig själv, ser på hur ens egna tonårsliv var och hur livet idag funkar och delar med sig av det goda, men också av det där jobbiga och tunga som man varit igenom. Plötsligt så sitter man där i total öppenhet och tankar, funderingar, problem och lösningar flyger fram och tillbaka genom rummet. Jag har aldrig sett mig som särskilt klok, eller dum. Men i lägen som dessa känner man sig som en bra människa.

 

Fint söndagsbesök i form av syskonbarnet Hjalmar


Longboard, lördag och löpning.

Gårkvällen var en superdupermega bra kväll med mina underbara tonåringar. Det pratades, busades och åktes riktigt mycket longboard. Det var årets första för min del och det var lite ovant, men rätt så fort så kom känslan tillbaka. Det var dock lite kallt, men jag är ingen vekling och det var inte mina tonåringar heller. :)

 

Idag så har jag gjort flera årets-första. Jag började med att jag första gången i år sätte mig på solsidan längsmed husväggen. Det var så varmt och skönt att jag avnjöt min kaffe i bar överkropp. Efter det var det dags för nästa första sak för året, löpning! Mina nya löparskor kom i veckan så det var dags att inviga dem. Så jag drog först på ett bandage för att skydda foten mot fler stukningar. Sen löpte jag ner till gymmet, gymma och sen sprang jag hem med. Jag hade gärna sagt att det gick superfint och att jag var i bra kondis, men ja.. då hade jag ljugit (ganska mycket med). Men jag kom dit, tränade och kom hem igen, allt med ganska mycket vilja.

 

Nu laddar jag om för kvällen då det är dags för ännu en årets första, ett besök på Bisto Grand. Syns vi där?

God morgon fredag.

Ojojoj, vilken start på en fredag. Idag var det buss till praktiken som gällde och därmed var klockan ställd på 5.55 (tänkte ställa den på 6.00, men 5.55 verkade roligare igårkväll). Upp, till bussen, byta buss och sen nästa buss till Juneporten. Väl måste jag vänta på 27an i 15 min och ja, vad gör man då. Jo, man uppfinner en morgonrutin. Jag har skapat mig ta-en-kaffe-på-pressbyrån-rutin, en väldigt trevlig tradition. Men idag var det inte som vanligt, för Lantmännen stod utanför pressbyrån och delade ut matlådor, de var ju tomma. Men de var nya och fräscha! SCORE!

 

 

Efter denna gåva så kom tillslut bussen och den tog sig långsamt upp och igenom Mariebo, men efter det så började busschauffören att sakta ner allt mer för att tillslut stanna. Jag tänkte så klart "åh nej, bussen har gått sönder igen." Men jag tog av mig hörlurarna och fick höra att han frågade om vägen. Så jag tog mitt han om situationen och guidade chauffören hela vägen upp till flygplatsen. Kan förstå att det inte är lätt att köra en buss om man inte vet vart man ska köra. Men nu är dagens goda gärning gjord och jag har fått en matlåda. Nu är det bara att hoppas att resten av dagen blir lika fin


Gnattinatt.


Den längsta mannen på jorden.

 

The tallest man on earth - King of Spain, oerhört bra musik. The tallest man on earth spelas väldigt mycket just för tillfället. Jag tror att det kan bli riktigt superdupersweet att åka longboard i solnedgång, med lurarna på och en låt som The Wild Hunt (WiMP, de finns inte på spotify). Gud, vad jag längtar till sommaren och brädåkning!

 


1 månad.

Ja, torsdag! Bara en dag kvar till helg. I denna stund lämnade min handledare mig för att resa hem till Falun och familjen. Han och jag har bara 2 veckor kvar innan jag säger "tack och hej!". Har sagt det innan, men jag längtar tillbaka till skolan, det är lite slappare men det är framförallt mycket roligare och mer fokuserat på det jag vill göra. Här får man en massa småuppdrag som kan kännas lite som skitgöra, lite sånt man låter en praktikant göra. Men jag slipper hämta kaffe åt de anställda i alla fall!

 

Det är nu bara en månad kvar och det kommer bli skönt att slippa att åka buss så här långt, att gå upp så här tidigt och att umgås mer med människor i min egen ålder. Men det kommer bli lite ledsamt med, jag kommer nog sakna de vänliga, omtänksamma och retsamma här uppe. Men den dagen, den sorgen/lättnaden. Har tänkt att jag nog ska baka någonting till dem som ett stort fett tack.

 

Måste bara fräscha upp mina bakning-skills, de har inte varit använda på ett tag... typ aldrig någonsin :)

Smickrande och skrämmande.

Jag har precis kommit in på relaxen på Atlantis Spa i Huskvarna, har ställt ner väskan och går mot duschen för att skölja av mig lite då jag går förbi en bubbelpool med bara utländska pojkar i. Jag ser att de alla tittar på mig men tänker inte så mycket på det utan går mot min svala dusch. Väl i duschen ser jag att de tittar på mig och att de pratar, så först nu lyssnar jag på vad de säger:

 

- Shit, en sån kropp skulle man vilja ha.
- Mannen, det är en sån kropp som brudarna flockas runt.
- Erkänn, du föddes sån eller hur?

 

Jaa, jag har kanske en bra kropp. Det där med att brudarna flockas runt mig, det vet jag inte riktigt om dem gör. Inte så att jag flashar min kropp särskilt mycket heller. Jag föddes rätt fet, men har så länge jag kan minnas varit en smal pojk. Lite muskler har jag kan tränat fram... men äsch. Jag ska inte ursäkta mig. Det enda jag kan säga är att jag blev förvånad och väldigt glad.

Now who's a good friend!

Inte för att skryta eller så, men jag är en rätt så bra vän. En sån där bra vän som fixar praktikplats på ROL AB för bästa vännen Gutta. Himla bra och kul, nu finns det äntligen någon här i min ålder. Att man känner personen sen tidigare gör väl inget det heller... :)

No pain, no gain.

Ja, den som kom på uttrycket No pain, no gain har uppenbarligen inte gått i trappor med träningsvärk i benen... Inte skönt, och efter en gång har jag knappast "vunnit" (gained) på det. Men jag är glad ändå, jag väger ju 70 kg.

Det underbara med att nå mål.

Kära läsare, det är inte många av er som vet vad jag väger eller hur jag ser på min vikt. Ja, det låter som början på världens i-landsproblem och de är det med. Jag har likt de flesta i min ålder stannat i växten, nu växer bara magen brukar man höra. Men i ärlighetens namn, magen har aldrig växt på mig. Jag har länge legat still vid mina 66-67 kg.

 

Ska inte säga att det gjort mig besviken, jag är glad att jag inte väger 167 kg. Men i mina ögon har jag sett ut lite som en förvuxen moppe-pojke. Därför har jag ända sen 16-års åldern velat nå 70 kg. Det har varit min drömgräns, för vid 70 kg kan jag sluta se mig som en tunnis och mer som en normal människa.

 

Och idag, den 22 mars 2011, klockan 20.00 ställde jag mig på en våg efter ett träningspass och vågen visade 70 kg. Det var ju folk i omklädningsrummer så något segerdans blev det inte, men ja... Nöjd är jag! Än mer nöjd över att jag nåt 70 kg tack vare träning och muskler snarare än cheeseburgare och öl.

 

Men när jag nu nåt detta mål så betyder det att jag måste sätta några nya, ärlig och öppen som jag är så delar jag med mig av dem som jag än så länge kommit på:

 

- Se Foo Fighters (det uppfylls den 22 juni om inget fruktansvärt händer).
- Träna fram ett 6-pack till sommaren.
- Tjäna ihop till ett nytt objektiv/longboard.

Massa jobb, hinner inte skriva!


Dagens

Tyvärr blir det bara en hederlig vanlig gammal länk, himla warner bros.

Då alla andra ser på solsidan.

Ja, söndagkväll. Tiden då alla, alla sitter och tittar på Solsidan. Jag ska inte säga något om det, för jag vet inget om det egentligen. Jag har inte känt behovet eller lusten att sätta mig att titta på det. På söndagkvällar så sitter jag hellre på mitt rum, vid mitt skrivbord med datorn igång. Ifrån den spelas musik eller film, samtidigt som jag mimar (sjunger om jag är helt själv), vickar på fötterna och har de allmänt skönt så reflekterar jag. Jag blickar tillbaka över helgen som varit, människorna jag mött och sakerna som hänt. Jag minns det fina och det bra, jag känner saknad och längtan. Men jag sitter alltid här med ett leende, en frid, en lättnad ty jag mår bra.

 

Denna helgen har varit fin. Den började med att jag åkte till kyrkan för att leda mina små och otroligt fina tonåringar. Kvällen var "planerad" av mig (den är sällan planerad när jag bestämmer) och jag hade som vanligt inte sagt vad som egentligen skulle hända till dem. De visste bara att de skulle ta med en kamera och något de älskar/tycker om. Väl där så fick de se den lilla men fullt dugliga studio jag byggt upp och då förstod de att de skulle fota varandra. Jag ska väl inte kalla dem fega, men jag fick visa vägen! Inget illa om mina tonåringar, men de är inga bra fotografer. Iaf inte med min kamera, för detta är den bästa bilden de tog. Men denna kanske duger? :)

 

 

Efter fredagen kommer lördagen. I vanlig lördagstradition så vart de innebandy med svågern och hans vänner, som vanligt betyder det svett, många mål och minst en vrickad fot på mig. Men jag fick denna dagen även två innebandybollsfärgade blåmärken, ett ovanför knät och ett på handleden. Snyggt! Men denna lördagen var lite värre än alla andra, för den väl i duschen så fann jag ett snyggt litet sår på vaden.  Tur man inte är Akilles!

 

 

Efter bandyn och maten på bandyn kom Tom. En trevlig pojk/man jag inte sett sen nyår, han var visst sugen på att se hur kul Little Big Planet egentligen var, så vi spelade det i ganska många timmar innan han tog tåget hem och Gutta fick leka med mig till sena natten.

 

Idag så har jag inte gjort mycket vettigt. Det var barnen och ungdomarnas gudstjänst och jag hade lite ansvar, sen gjorde jag väl inte det så bra som möjligt. Men jag gjorde det i sann David-stil, ganska dåligt förbered men förhoppningsvis charmigt och trevligt. Efter en lång fika med ungdomarna så sitter jag nu här, reflekterandes och gör med en aning dåligt samvete. Imorn är det jobb på praktiken som gäller och jag som var tvungen att vara hemma i fredags fick uppgifter att göra, men jag har skjutit på dem hela helgen och nu är det väl dags att ta tag i dem innan det blir försent.

 

Läste du hela detta inlägget så tackar jag för ditt otroliga tålamod :*

Den vilda jakten.

 

Låten rullar på repeat idag.

Vår verklighet

Som media- och kommunikationsstudent så njuter man av att se riktigt bra reklam eller PR, man beundras av tänket och arbetet bakom det. En dag skulle jag vilja vara med och arbeta med just idésättningen och skapandet av sånna här bra reklamkampanjer.

 

Den senaste man verkligen fastnat för, det är försvarsmaktens Vår verklighet. Det är inte den första välgjorda kampanjen av försvaret, troligen inte den sista heller. Måste också säga att det är bra med ett försvar som pratar om ansvar och hur viktigt det är att hjälpa till, snarare än att skydda Sverige från ex. terrorism


Update - Change is coming

Ja, vi går mot vår, men vintern svarade med att dumpa nästan 3 dm snö. Men vi ska nog få vår vår (höhö) rätt snart. Men dagens snö höll mig ifrån min praktik, det gick inte att ta sig med buss upp till axamo och flygfältet, så jag fick helt enkelt vända hem igen. Stackars mig som fick vara hemma igen... Jag har faktiskt längtat efter en lugn dag hemma.

 

Så istället för att sitta på jobbet fick jag lite hemuppgifter av min handledare (de är inte färdiga men jag har ju hela helgen på mig. Istället tog bloggen de mesta av min tid idag, och ni ser ju resultatet! Fast än är det inte klart, there is more to come!

Guttas back, back again!

Yeah! Min Gutta är tillbaka i Jönköping! (egentligen är han inte det än, han anländer vid 4 men jag tjuvstartar lite, ni kanske inte läser detta före 4 ändå...) :D Det ska vi fira med att gå till gymmet "you&me-style". Och vem vet, i helgen kanske det kan bli vårskidåkning eller longboard? Längtan och förväntningarna pirrar i hela kroppen, det kan bli riktigt kul framöver.

Ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh

Det är torsdag, jag försov mig lite men jag känner mig pigg och kry efter ett frukost pitstop. Idag ska jag jobba vidare med världens tråkigaste uppgift, att optimera en av praktikens hemsidor för sökningar på ex google. Men jag kan trösta mig själv att jag är på bra humör idag och att jag ska fika med Jennifer "screwthebox" efter jobbet.
Just nu önskar jag att jag kunde sjunga med i refrängen till låten nedan, men jag tror att de flesta skulle titta lite märkligt på mig då. Fast iofs, jag har aldrig varit rädd för att skämma ut mig... hum... Jag vill ju få sommarjobb här ändå så det kanske är bättre att verka duktig :)


Nu ska jag somna till ljuv musik


Update - the best is yet to come

Ja, som ni kanske ser så har jag gjort om lite här på bloggen. Men det kommer att komma mer i veckan, bara så ni vet. Idag var jag och klippte till mig lite, är riktigt nöjd faktiskt. Men idag är jag mest nöjd över att jag lärt mig det här med HTML och CSS

 


"Geni" i arbete

En helt vanlig onsdagsmorgon

Jag sitter i mitt lilla kontor och ser ut över kontorslandskapet som utgör min praktikplats. Men det är en rätt bra dag, solen skiner, träningen igår känns i kroppen på ett så där behagligt sätt.

 

Men helt perfekt är inte dagen, för igårkväll såg jag att atlantis hade drop in massage för alla medlemmar, helt gratis är det med. Det låter ju inte alls fel, men det är det! Det är just då jag ska klippa mig. Men men, får väl hoppas på att frisören vill massera mig istället! :)

Idag är ingen vanlig dag...

...För idag är det Frippes och Guttas födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

 

 

Måste säga att det är rätt lustigt att två av min bästa vänner fyller år på samma dag. Men hey, dubbla barnkalas :)

Dom Dimmiga Dagarna

Idag borde man verkligen lyssna på Håkan Hellströms Dom Dimmiga Dagarna, för vädret är minst sagt dimmigt. Men på mitt kontor, där jag knappt ser ut (måste sträcka på mig och kika igenom en annans kontor) så ser man... ja, inte mycket!

Freddie & the trojan horse

Dagens mest spelade låt, by far!

 


Grått, grått, grått

Idag flyttar Gutta till Malmö för att försöka få praktik och tid att genomföra sitt examensarbete. Jag gillar att han har ett mål som han jagar, det är bra för honom. Men jag känner samtidigt hur otroligt tråkigt det är att han flyttar igen, det betyder nu att jag inte har någon nära vän nära till hands, och i tider då jag mer än annat skulle vilja vara med mina vänner så känns det ledsamt, riktigt ledsamt... Allt är grått idag

 

Ensam är stark brukar man ju säga, jag tror/vet att det stämmer. Men inte idag, inte denna veckan. Det har varit en tung vecka, på många sätt. Det jobbigaste är nog att se alla drömmar och mål framför sig, men inte veta hur man ska nå dem. Inte vilka drömmar som är värda att jaga, inte att veta vad som är värt att lägga sin tid, sitt liv på.

 

Denna gråa dag spenderar jag i mitt rum, med mina hörlurar på och ur dem spelar The Postal Service och The Radio Dept. I mina tankar går "Don't wake me, I plan on sleeping in" på repeat. Men en sak har jag tänkt att hinna med idag innan dagen är över, och det är ett besök på gymmet och en lång stund i bubbelpoolen. Tyvärr blir det en ensam historia idag... Gutta's gone

Från och med du

Oskar Linnros hitlåt känns i dess tider som den handlar om mig, lite märkligt då jag när låten kom inte gillade den särskilt mycket. Men herr Linnros har liksom fröken Maggio fått tummarna upp, bra jobbat eller nåt.

 

Nu sitter jag hemma i mitt rum. Jag är helt slut, slut efter en lång och bra utekväll igår. Först lite hockey på O'learys och sen till APT och Farfar. Himla kul kväll, det var kul att träffa lite gammalt som nytt folk. Gutta (eller fotöljen han satt i) hade magiska krafter vilket gjorde att man fick snacka med lite alla möjliga tjejer. Jag är helt slut för att jag idag spelat innebandy med svågern och vänner, alltid lika jobbigt (och svettigt)! Idag vrickade jag för än gång skull ingen fot :)

 

Jag sitter här hemma i en blandning av utmattning och endorfin-kickning och skypar med Frippe :) Jag längtar så tills han kommer hem, eftersom han förbjöd mig att resa ner o besöka honom innan sommaren. Så kan de vara när man har en läkarstudent till bästa vän ;)

 

Nu så ska jag leta efter en bra cover av The Fray - How to save a life, jag fick en plötslig lust att lyssna på den låten :)

Fredag!

Det är fredag, den bästa dagen i veckan tror jag. För även om självkänslan kunde vart högre, blir allt bättre jjust för att det är fredag. Idag är det riktigt öde här på kontoret. De flesta är iväg på kurs, så det är bara jag, receptionisten och en säljare som lyckades ha en bra bortförklaring så han slapp vara med på utbildningen.

 

Så öde som det är så sitter jag och jobbar och varvar det med lite Top Gear. Kvällen ska spenderas med Gutta, vi ska till Bongo/APT och hänga lite på (klubb) Farfar. Så man kommer springa på några klasskamrater och det kommer bli himlans trevligt! Sen är Emma hemma i stan med, så henne hoppas vi springa på... Det var länge sen!

 

Vad gör du i helgen? :)

Emotionell berg- och dalbana

Det här med att känna sig trygg i sig själv och i den situationen man är i, är fantastiskt bra.. Jag ser mig själv som en person som egentligen aldrig är osäker på mig själv, på vad jag gör eller hur jag lever. Jag gillar det liv jag lever och jag känner mig trygg där jag är.

 

Men några få gånger har jag dalat i det här med självkänslan och tryggheten, nu är en sån gång. Jag gillar det jag gör, jag är på en bra praktikplats där jag trivs och får både jobba och lära mig nya saker. Jag tränar som en galning och är i bättre form än någonsin, jag kommer vara perfekt vältränad till sommaren och beachen. Men jag känner mig inte nöjd. Det här är saker som är bra för mig, och som jag gör mycket på vilja snarare än lust just nu.

 

Men jag suktar efter mer. Jag vill träffa vänner, gamla som nya. De är hemskt att bo kvar i sin hemstad och längta efter så många av mina vänner som flyttat härifrån. Jag har egentligen bara Gutta och mitt ex i staden, Gutta lär flytta ner till Malmö igen om bara några veckor. Och Viktoria, hon är fortfarande en av mina allra bästa vänner. Men efter allt som varit är vi inte direkt de bästa vänner vi var då vi var tillsammans, men jag är rätt säker på att tiden kan göra oss till bättre vänner igen.

 

Jag längtar tillbaka till skolan och att regelbundet träffa mina klasskamrater. Även om jag inte är någon av dem särskilt nära är de alla väldigt sköna! Det lite tråkiga är ju att det år som återstår av utbildningen kommer inte att bestå av "vanlig" skolgång, utan projekt och uppsatser...

 

Jag brukar se mig själv som en person som är lika stark ensam som i sällskap, men just nu önskar jag bara att jag hade en Nils och en Frippe här hemma som bara kunde ta tag i mig och skaka mig ur den här slentrianen...

Oh no you don't!

http://www.facebook.com/event.php?eid=111078432285216&index=1 ;)

Värmland!

Hallo! Nu sitter jag på mitt otroligt mysiga men lilla hotellrum i ett litet otroligt fult citronaktigt hus till hotell. Men det kunde vart värre, rummet är ju nyrenoverad!

 

Dagens fotning gick bra, trots lite sömn och lång non-stop körning. Jag fotade på rätt bra och det är inte så hemskt mycket kvar att fota imorn, så det låter sweeet!

 

Nu ska jag fräscha till mig lite för att gå ut på stan och äta en matbit, företaget betalar ^^

 

En sån ska jag köpa, rena kapet ju!

Äventyr!

Det har vart en bra helg. I fredags gick jag på Christian Kjellvander med Gutta & Erik, det var en himla bra konsert och jag fick höra hans bästa låt Homeward rolling soldier. Kvällen slutade med ett handskak med Herr Kjellvander och en signerad skiva.

 

Nu sitter jag här och har i stort sett packat ihop allt, det är bara dator kvar att packa ner. För inatt (det är natt för mig i vanliga fall iaf) så åker jag till Kristinehamn med en från praktiken för att fota färdiga hyllor för ICA/ROL's räkning. Det ska bli kul och spännande, har lånat till mig massvis med proffig utrustning som jag inte riktigt vet hur det funkar än. Men det ska vi lära oss imorn.

 

Jag borde vart i säng för länge sen, klockan halv 5 ska jag gå upp och agera vaken förare. Men jag fastnade vid datorn och världens bästa skidfilm, nämligen filmen Teddy bear crisis. Filmen har väl 4 år på nacken, men den här delen är så himla bra!

 

Ska se på den en sista gång, sen blir det ett seriöst sov försök. Imorn ska jag rapportera om dagen ifrån mitt hotellrum! Gnatt :)

Skidsport och humor

Det var nyligen alpina-vm och nu är det längd-vm, snart börjar även skidskytte-vm. Många världsmästerskap på skidor nu. Jag gillar det, men jag vet att inte alla gör det. Därför tänker jag inte skriva om sport, utan om det runt omkring. För när TV4 hade alpina-vm så hade de fått tag i Anja Pärssons pappa som både expert och lite allmän skämtare i några roliga inslag.

 

Nu är det så att SVT och deras krönikör Jonas Karlsson redan började med detta under OS i Vancover med att köra något de kallade för "Kanadagäss or no" (stavning okänd). Nu har de skapat Krönikameran, ungefär 2 min långa inslag som jag starkt rekommenderar. De gjorde min morgon bättre iaf!

När något dåligt blir bra...

Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mig. Men, jag har ända sedan hon släppte sin första singel ogillat Veronica Maggio. Jag har inte hatat henne, men känt ett starkt ogillande till denna artist som jag inte tyckte gjorde något vettigt men ändå blev känd. För det finns så många artister som gör så mycket bra musik men ingen verkar veta vilka dem är.

 

Hur som helst, dags att komma till poängen. Jag har fallit, jag har börjat tycka om Maggio. Men, bara för hennes nya hit Jag kommer. Jag förstår inte riktigt varför jag kommit att gilla denna låt, för det egentligen enda bra med låten är sound'et, för texten är mer simpel än blinka lilla stjärna. Men men, den gillas och den platser i min spellista på WiMP. Jag vet att inte alltför många har konverterat dit än. Så får jag tiden ska det göras en topp 300 låtar playlist på spotify med.

 

Men detta plötsliga gillande av Maggio har fått mig att bli lite orolig. För kan hon omvända mig, vad säger då att inte Justin Bieber kan. Fast, jag hatar honom lite...

Ma backpack!

Min lila rygga är här, den är sååå snygg. Jag kan slänga upp en bild på den ikväll för den som är intresserad.

RSS 2.0