TG's back!

Yeah! Top Gear är tillbaka! För er som inte känner mig så väl så måste jag ju berätta att jag är ett fan av Top Gear och har faktiskt varenda avsnitt och har sett i stort sett alla. Efter ett (för mig) långt uppehåll nu så började säsong 12 igår. Eftersom det bara sänds i England nu så måste jag ladda ner det, men det betyder ju att jag kan se de fler gånger.

Hur som helst. Programmet är världens absolut bästa program (om du frågar mig). Bilar blandat med en hel del humor, tre självsäkra äldre män som ibland säger saker som "road works, how hard can it be"... vilket de givetvis måste prova på då. Alltid så slutar det mer eller mindre i katastrof, vägen dit är alltid lika rolig. Och sättet de sen fuskar ihop allt är minst lika underhållande. Den nya säsongen kommer till stor del att handla om tävlingar mellan de tre. I det första avsnittet så skulle de tävla vem som var den bästa lastbilschaffisen, jag dog av skratt flera gånger.

"Ehm...James, you can keep the porn"

Ikväll så blir det nog lite ben-träning på gymmet och sen så hoppas jag kunna komma i säng tidigt ikväll, bara för att liksom. Haha!

Jag kanske skriver en rad ikväll med. Så haré bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0